Cursos reconeguts pel Departament d'Educació

Top
Image Alt

Raons per les quals has d’escollir CBS Cursos.

Pels seus creadors

Perquè estan creats per professionals que estimem la nostra feina i les nostres professions, i estem engrescadíssims amb aquest projecte que permetrà compartir els nostres coneixements amb un nombre immens de persones.

Per la seva qualitat

Perquè hem posat el nostre focus en l’excel·lència, creant cursos de qualitat que permetin a l’alumne formar-se a partir de materials fets tenint cura de cada petit detall.

Per la seva missió

Volem que gaudeixis aprenent. Volem que et diverteixis ampliant els teus coneixements. Volem que formis part d’aquesta comunitat de persones que senten l’aprenentatge com una activitat quotidiana, amena, bonica i valuosa.

Pel seu compromís social

Perquè som una empresa responsable amb el nostre entorn, el medi ambient, els nostres grups d’interès i tots els que ens rodegen. Aprofitem cada oportunitat que se’ns presenta per millorar la societat i ajudar les persones.

Per la seva facilitat

Perquè hem creat una plataforma intuïtiva, que és senzilla d’aprendre a utilitzar, i que fa sentir còmodes els nostres alumnes alhora que aprenen.

La darrera raó, deixarem que la descobreixis tu

Matricula’t a algun dels nostres cursos i sigues tu mateix qui digui la sisena raó.

CBS Cursos

Tot els teus somnis es poden fer realitat si tens el coratge de perseguir-los.

CBS Cursos forma part del Grup CBS Quality, integrat per:

Només et pots registrar quan compris un dels nostres cursos! 😊 Ves a l’apartat “Els nostres cursos” i escull el que més t’agradi per començar aquesta aventura formativa amb CBS Cursos!

Restableix la contrasenya

Heu perdut la contrasenya? Introduïu el nom d'usuari o l'adreça de correu electrònic. Rebreu un enllaç per correu electrònic que us permetrà crear una contrasenya nova.