Cursos reconeguts pel Departament d'Educació

Top
Image Alt

FAQ

FAQs sobre Inscripcions i Certificats

⦁ Com em puc matricular en un curs?

Has d’entrar al curs, afegir-lo a la cistella, introduir les teves dades i fer el pagament. Un cop rebut el pagament, rebràs el correu amb les credencials per accedir al CBS Campus i començar la teva formació!

⦁ Quan m’he de matricular als cursos?

Hi ha cursos que funcionen per edicions i que, per tant, tenen una data concreta per matricular-te (indicada a la fitxa de cada curs). D’altres, els pots fer de forma permanent i no tenen cap limitació pel que fa la data de matriculació.

⦁ Quin certificat puc obtenir al finalitzar el curs?

Si superes l’avaluació pots disposar, per una banda del teu Certificat d’Aprofitament. A més a més, si ets usuari XTEC (mestre, professor de secundària…), també podràs disposar del teu Certificat de formació permanent.

⦁ Com puc obtenir els meus certificats?

Certificat d’Aprofitament: te l’enviarem automàticament quan s’hagi acabat el curs i hagis superat l’avaluació (en un termini màxim de 2-3 setmanes).

Certificat formació permanent: a l’hora d’entrar les teves dades per fer la matrícula al curs, hauràs de marcar la casella que indica que vols que el curs computi com a formació permanent. Un cop finalitzat el curs, si has superat l’avaluació, ens posarem en contacte amb tu per fer-te arribar els certificats.

FAQs sobre Factures i Mètodes de pagament

⦁ Quines modalitats de pagament s’accepten?

El pagament s’ha de fer a través de tarja de dèbit i/o de crèdit.

⦁ Quan rebré la factura de la compra?

Just després de fer el pagament, rebràs un correu electrònic confirmant la teva compra i on s’adjunta la factura.

FAQs sobre Funcionament dels cursos

⦁ Puc fer més d’un curs a la vegada?

I tant. Ara bé, recorda que si vols que computin com a Formació permanent, el màxim d’hores de cursos online que pots fer a la setmana és de 10 hores.

CBS Cursos

Tot els teus somnis es poden fer realitat si tens el coratge de perseguir-los.

CBS Cursos forma part del Grup CBS Quality, integrat per:

Només et pots registrar quan compris un dels nostres cursos! 😊 Ves a l’apartat “Els nostres cursos” i escull el que més t’agradi per començar aquesta aventura formativa amb CBS Cursos!

Restableix la contrasenya

Heu perdut la contrasenya? Introduïu el nom d'usuari o l'adreça de correu electrònic. Rebreu un enllaç per correu electrònic que us permetrà crear una contrasenya nova.